Supernatural Noir

Episode 7: Jack-in-a-box

3.10.1941

Läsnä: Oliver, Nate, Vivian ja Shi'iriba

Exp: 4

Kirjoittakaa Luxenille vapaamuotoinen raportti kommentteihin (jokaiselle kirjoittajalle +1 bonus exp~)

Comments

3.10.1941

Uusi tehtävä, muinaisten kielten tutkija, pitää etsiä, veljentytär tietää enemmän,nimeltä Margaret Crowelad.Tehtävä Southern Heavenissa. Kirjakaupan kautta mennään sinne. Margaret asuu huonomalla alueella kuulemma mutta minä en tunne kaupungia ollenkaan hyvin. Harry Patrick Croweladia etsitään. Phill McNugget rikollispomo etsii myös miestä. Me tarvitsemme Harrya kääntämään meile muutama tärkeän kaaoslasten tekstin. Mennään sivukujaa pitkin Margaretin luo jolla on vieras entuudestaan kyselemässä Harrystä. Oliver ja minä menemme sisään ja Shi’iriba jää ulos tarkkailemaan. Mystinen vieras joka sillä hetkellä oli katosi nopeasti ulos kun tulimme. Oliver tiputtaa rouvan pelargoniat alas mikä aiheuttaa pientä häslingiä ja vihjaame, että Nathaniel lähtisi ulos tutkimaan asiaa Shi’iriban kanssa.

Margareta kertoo sedänsä lähetäneen kirjeen, jossa on kirjassa, kaksi tahoa tulee vierailulle, yksi hyvä ja yksi paha ja jotakin katsoa linnusta mutta loppu osaa häviää minulle. Ilmeisesti Harry Croweladilla on näkijän lahjat. Margaret kertoo, että ensimmäinen vieras Leigh Lo, lännestä, ja puhui toisesta joka tietäisi Harrystä. Oliver pyytää Margareettiä näyttämään missä kirje oli tallessa. (Ollaan valenimillä, Oliver Twist ja Olivia Twist ja minä esitän vähän höynähtänyttä Oliverin sisarta.) Emme pääse perille missä Harrry on mutta kuitenkin pyydämme häntä tuhoamaan kirjeen ja lähdemme sitten ulos. Oliver jättää Margaretalle mukavasti rahaa. Nathaniel ja Shi’iriba ovat toivottavasti seuraamassa sitä toista äkkilähtöä tehnyttä vierasta.

Nate onnistuu sössimään etsinnän ja paljastaa itsensä ja vetää itsensä viemäriin. Shi’iriba tulee siitä kertomaan meile ja me seurataan Naten aiheuttamaa hälinää ja lisääme härdelliä Oliverin kanssa ja lähdetään sitten siitä vaihvikaa. Oliver lähettää Shi’iriban etsimään Naten ja tavataan paikassa X. Sen jälkeen ahdistellaan yhtä veikkoa että päästään rikollispomon puheille. Maksan sille veikolle tiedostansa mistä löydämme McNuggetin. Meidät neuvotaan perille ja ohjataan sisähuoneeseen. Minä ohjaan neuvottelua ja onnistun saamaan sopimuksen. Me tarvitsemme Croweladilta kielitietoja käännökseen mutta tämä on ryöstänyt Phillin rahat. Sovin, että etsimme kaverin ja tuome Phillin rahat takaisin ja minä jään vakuudeksi että niin tapahtuu. Jonkun on uhrauduttava suuremman hyvän vuoksi. Kaverit tässä rikollis joukossa ovat kaikki ilman ‘lahjoja’. Phill kertoo että Harry on nähty satama alueella viimeksi. Phill menetti rahat silleen että laski laukun maahan ja kääntyi puhumaan virkavallalle niin tämä Harry ottaa laukun ja painelee menemään. Vei 50 000!

Jonkin aikaa siinä oltuani sisään ryntää 4 zhaolaista* jotka nopealla kung fu taistelutaidolla lanaavat nämä rikolliset maahan. Yksi heistä iskee minua varovasti sydämeen, tunnen iskun mutta en vahingoitu. He ottavat minut mukaani sanoen, että tarvitsevat minua ystävieni takia. Mihinkä lienee vievät minua? Rikollisia ei käy sääliksi, tapot ovat siistejä ja nopeita. Eli ojasta allikkoon. Istun autossa tuntemattoman kanssa joka pitää kättä niskani kohdalla, lääkärinä tiedän tasan tarkkaan, että pieni liike, ei edes vaadi voimia ja niskani on nurin. Jonnekin satamassa olevie varastorakennuksien luo nämä ajavat.

Jotain outoa tapahtuu katson seinien kaatuvan kun varasto hajoaa ja yksi seinistä kaatuu auton päälle jossa olen ja sopivasti seinästä romahtaa pala että en liiskaannu sen alle.
Muut sieppaajat lähtevät autosta ulos ja jään yksin vahtini kanssa jolle näytän taivaan merkit ja Oliverin avulla viimeistelen hänet. Sitten menen Oliverin perässä varastoon tai siihen mitä siitä on jäännyt jäljelle ja viimeinen elossa ollut selitti jotain. Nathan sekä Oliver väänsivät tämän kuoliaaksi. Henkilö jota etsimme, Harry Crowelad löytyi kuin löytyikin ja näytti siltä että odotti meitä. Mietin kyllä, että mitä piruja nämä länsiläiset olivat ja kuinka he tiesivät minusta ja muista? Selvisimme vähillä vammoilla tehtävästä.
*(nimettiin nämä lännestä tulleet (kiinalaiset) zhaolaisiksi, Unskin idea)

V. Rochefort

Episode 7: Jack-in-a-box
teme_heikkinen teme_heikkinen

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.